Momenteel speel ik op een M2 semi-automatique Marigaux en op een Lorée conservatoire Engelse hoorn (althobo).

Al op mijn 9e viel ik voor de hobo, waarvan ik mij niet meer zal scheiden. Mijn docent op de Zeeuwse muziekschool John Groenevelt heeft mij de eerste beginselen bijgebracht waarvoor ik nog zeer dankbaar ben. Ik werd toegelaten tot de Zeeuwse Jong Talentenopleiding en behaalde in 2010 de eerste prijs op het Eastman concours in Zeeland. John bracht mij in contact met Herman Vincken (1e hoboïst in de Philharmonie Zuidnederland) bij wie ik mijn hobo-opleiding vervolgde aan het conservatorium van Tilburg.

Mijn eerste orkestervaring deed ik op  bij het Zeeuws Jeugdorkest, waarna het Euregio Jeugdorkest volgde.  Vanaf 2011 speelde ik in het Jeugd Orkest Nederland o.l.v. Jurjen Hempel. Na 2 jaar zat ik daar trots op de eerste plek. Na 5 jaar met dus ook 5 tournees en 5 keer op rij in het Concertgebouw van Amsterdam te mogen spelen nam ik afscheid.
In februari 2017 speelde ik met het NSO de prachtige Mahler 9. Nu doe ik orkestprojecten en richt ik me op professionele audities.

Op 13 jarige leeftijd werd ik in Tilburg toegelaten tot the Young Musicians Academy waar ik 3 jaar studeerde naast mijn middelbare school. Omdat ik eerst naar het Codarts conservatorium in Rotterdam wilde, heb ik daar van 2013-2014 de vooropleiding gevolgd met als docenten Aisling Casey en Maarten Dekkers. Na afronding van de HAVO opleiding volgde ik vanaf september 2014 de bachelor opleiding in Rotterdam met als hobo docenten Maarten Dekkers en Ralph van Daal. Na een tussenjaar vervolgde ik vanaf 1 september 2015 mijn bacheloropleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met als docenten Ali Groen en Alexei Ogrintchouk. In het 4e jaar was Jeroen Soors mijn  hobodocent en Ron Tijhuis mijn althobodocent.

Op 10 mei 2019 ben ik afgestudeerd met een 8.5 . Daarnaast rondde ik de minors compositie, educatie en de elective arrangeren en orkestratie succesvol af. De minor compositie met een 9 en een door mij geschreven mini-opera. Vanaf 2019 volgde ik in Den Haag de Masteropleiding met de ensemble academie als specialisatie.
In juli 2021 rondde ik mijn master opleiding af.

Biografie